به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار حسین شهدادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از پهلوگیری این کشتی و تخلیه محموله آن به وسیله کامیون از مسیر ترانزیتی چابهار- میلک به کشور افغانستان ترانزیت می شود.
وی بیان کرد: پس از تکمیل فاز نخست بندر شهید بهشتی چابهار با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری دولت و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر به هشت و نیم میلیون تن از سال گذشته ترانزیت کالا با ورود کشتی و حمل گندم اهدایی هند به افغانستان رونق گرفته است.
شهدادی افزود: پس از ترانزیت موفقیت آمیز محموله گندم اهدائی هندوستان به افغانستان، نخستین محموله حبوبات ترانزیتی نیز از مبدا این کشور به مقصد افغانستان وارد بندر چابهار شده است.
وی ادامه داد: با سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در ایجاد زیرساختهای بندری و تامین تجهیزات راهبردی تخلیه و بارگیری بستر مناسب ترانزیت از طریق بندر چابهار به مقصد افغانستان ایجاد شده است.
معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تسهیل ترانزیت کالا در راستای رقابت پذیری خدمات بندری و کاهش هزینه تمام شده کالای ترانزیتی از طریق بندر چابهار از اقدامات و برنامه های سازمان بنادر در این بندر است.
شهدادی همکاری مناسب تمام دستگاههای اجرایی برای ترانزیت کالا از بندر چابهار را خواستار شد.
وی بیان کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش خواهیم کرد با کسب رضایت تجار افغانستانی از تمام ظرفیت های ترانزیتی برای ترانزیت کالا به این کشور استفاده کنیم.
چابهار در 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در ساحل دریای عمان قرار دارد و بزرگترین بندر این استان به شمار می رود.